Hundhallen med kafé och butik

kafeet stängt över sommaren. öppnar åter i augusti! Du kan dock hyra kafeet med hundhall. kostnad 250kr/h. maila för mer information och bokning. Välkommen med din fyrbenta vän till vår hundhall för lek med andra hundkompisar!

På lördagar öppnar vi upp hundhallen för bus i våra stora lokaler. Inträde till hallen är endast 25kr och då har du tillgång till den under hela öppetiden (lördagar 11-14). OBS vid dessa tillfällen är det fokus på hundlek och socialisering. Vill du träna din hund bokar du det via info@vovking.se .

Då vi märkt ett större intresse av hundlek hos våra kunder, än av att sitta och fika så har vi ändrat lite i vårt upplägg. Nu fokuserar vi på hundleken med fiket är naturligtvis öppet och möjlighet att ta med fika in i hallen finns fortfarande. Likaså finns vår butik i hallen så att man kan handla leksaker, foder och godis till hunden.

Du som vill träna "fika-träning" och passivitet får möjlighet till detta inne i kafedelen där det råder koppeltvång. 

Vill du inte fika här så går det självklart bra att ta en doggiebag!

Alla är välkomna!

Vårt hundsortiment är bla:

"kanelbulle", "tigerkaka", "pepparkaka", "bagel", "croissant", "kringla", glass, "chocklad" (även vegetariskt alternativ)

Trivselregler i hundhallen:

* Innan du släpper in din hund, fråga om det är okej och tala om att du kommer.

* Inga löptikar, de är välkomna efter löpet

* Sker en olycka, plocka upp efter din hund. Det finns papper och spray utspridda lite varstans. Hittar du inget, säg till personalen

* Gå ut och rasta din hund emellanåt. Du behöver inte betala inträde igen. Hundar blir lätt nödiga efter lek, rasta hellre en gång för mycket

* Använd inte Vovkings leksaker och utbildningsmaterial. 

* Koppeltvång inne i kaféet. Fråga innan ni släpper fram er hund till hundar inne i kaféet. De kan vara där för träning. Ingen hundlek inne i kaféet. 

Välkomna till vårat hundkafé med eller utan hund

Vi har fika till både människa och hund.

Vårt sortiment är bl.a.

 Toast, kladdkaka med chockladfudge, chockladboll, Sarah bernhardt,

 biskvier, kanelbullar, kanelbullekladdkaka, dammsugare, morotskaka, glass och mycket mer.   

Öppertider: 

Lördagar 11.00-14.00 !