Vovkings

Kursutbud

våren 21:

För medlemsskap och bokning av hundhallen. Gå till fliken, Hundhallen och läs mer.

Med start lördagen den 13:e mars har vi öppna träningar i hallen, mellan kl: 13.00-14.00. Dvs du tränar din hund enskilt, tillsammans med andra hundar och människor runt dig. Kan vara bra störningar samt en plats att träffa likasinnade. Betalning sker i cafe´t innan man går in. Kostnad: 20kr/hund. 

 

From den 1/1-21 har Vovking stora inomhuslokaler där vi kommer bedriva vår verksamhet. Möjlighet att vara utomhus finns också! Vår adress: Tångvägen 30 (Scapahuset) Träslövsläge.

Köp presentkort hos oss!

Många är orolig för covid-19 vilket jag förstår, därför vill jag se hur intresset är för en digital hundkurs? Jag tänker att vi signar upp oss på ett zoommöte, vi har teori. jag visar övningar. Tid att testa övningarna tillsammans i hemmiljö. Möjlighet att ställa frågor live samt ett häfte med övningarna skickas ut via mail efter varje kurs. Hur låter detta? Intresserad? Maila mig så styr vi upp något! :-)

Stress & Rädslekurs start den 25/2, 5ggr, kl: 17.00-18.00. Pris: 1095kr. För den rädda, osäkra hunden som behöver jobba upp sitt självförtroende. Teori varvat med praktik. Jag jobbar med långsam desensibilisering samt att arbeta upp hundens självförtroende i andra områden. Passar alla hundar i alla åldrar. För hunden som har svårt att komma ner i varv och slappna av. Som reagerar mycket och kraftigt på små saker, som har olika former av stressbeteenden, eller där du som ägare har en magkänsla av att din hund känns stressad. Praktiska råd och tips på vad du kan göra och ge din hund för att reducera stressen. Vi testar både praktiskt men får även tips och råd att göra hemma för att förbättra miljön och levnadstillvaron för er och er hund. Passar alla hundar och alla åldrar.

Valpkurs, start den 7/3, 5ggr, kl: 10.00-11.30. Pris: 1095 kr. (Platser kvar!)

Valpkurs start den 30/3, 5ggr, kl: 17.30-19.00

Unghundskurs start den 30/3, 5ggr, kl: 19.10-20.40

Vardagslydnadskurs start den 1/4, 5ggr, kl: 17.30-19.00

Valp2 fortsättning start den 1/4, 5ggr, kl: 19.10-20.40

Cirkelträning hund start den 1/4, 5ggr, kl: 20.45-21.45

Hundmöte/stress&rädsla start den 10/4, 5ggr, kl: 09.30-10.30. Pris: 1095kr. För den rädda, osäkra hunden som behöver jobba upp sitt självförtroende. Teori varvat med praktik. Jag jobbar med långsam desensibilisering samt att arbeta upp hundens självförtroende i andra områden. Passar alla hundar i alla åldrar. För hunden som har svårt att komma ner i varv och slappna av. Som reagerar mycket och kraftigt på små saker, som har olika former av stressbeteenden, eller där du som ägare har en magkänsla av att din hund känns stressad. Praktiska råd och tips på vad du kan göra och ge din hund för att reducera stressen. Vi testar både praktiskt men får även tips och råd att göra hemma för att förbättra miljön och levnadstillvaron för er och er hund. Passar alla hundar och alla åldrar.

Unghund2 fortsättning start den 4/5, 5ggr, kl: 17.30-19.00

Valpkurs start den 4/5, 5ggr, kl: 19.10-20.40

Koppelträning start den 6/5, 5ggr, kl: 17.00-18.30. Pris: 1095kr.

Unghundskurs start den 6/5, 5ggr, kl: 18.40-20.10. Pris: 1095kr.

Barn med hund start den 15/5, 5ggr, kl: 09.30-10-30. Pris: 1095kr.

Tipspromenad tillsammans med hund med tema påsk! Annandag påsk. Självklart kommer påskharen och delar ut påskägg till alla hundar. Mer info kommer inom kort. Anmäl gärna er på info@vovking.se så att vi kan säkerställa att alla hundar får påskägg. Glad Påsk!

Tyst Retreat tillsammans med hund, den 26-28 mars 2021. En tredagars retreat där vi fokuserar på vår inre hälsa och vårt psykiska mående. I tystnad tillsammans med våra fyrbenta "terapeuter" landar vi i oss själva. Under helgen får vi individuella självcoachande frågeställningar och uppgifter, yoga, meditation, härliga skogspromenader i fantastisk natur, möjlighet att boka fiske och kanoter. Är du "mellan två hundar", alltså inte har en hund just nu, men älskar hundar är självklart även du välkommen på detta event. Vi använder oss inte av mobiler, tv eller annan yttre teknik denna helg. Vi ska landa i oss själva och når nya insikter. För mer info: www.vovking.se


Soul, Mind and Body tillsammans med hund på exlusiva Häringeslott, den 17-18 april 2021. Den här helgen lägger vi fokus på vårt inre i form av yoga, meditation och mindfulness, samt vår fysiska kropp i form av cirkelträning tillsammans med hund och dogapromender. Föreläsningar i vacker slottsmiljö. Vi äter trerätters middag och hundarna är tillåtna nästan överallt i detta magnefika palats! En helg utöver det vanliga du bara inte kan missa. För mer information se fliken Häringeslott eller maila info@vovking.se

Träningshelg på Karlsbergsgård i Tvååker, den 24-25 april 2021 kör vi en favorit i repris nämligen fysisk träning tillsammans med hund på vackra Karlsbergs gård. Testa olika träningsaktiviteter tillsammans med din hund, tid för avkoppling så som massage, stretching och meditation finns också. För mer information maila info@vovking.se

Problemhundsutredning/Hundpsykolog, 1,5h per tillfälle. Innefattar intervju, praktiska övningar och förklaring i hundens inlärningsmetodik med vetenskaplig förankring. Beroende på problematik rekommenderas minst 3 tillfällen. Pris per tillfälle: 750kr. 5-gångerskort: 3300kr. Ring: 0702888093 el maila info@vovking.se

Problemhundsutredning/Hundpsykolog via telefon/Skype, 1,5h per tillfälle. Innefattar intervju, praktiska övningar och förklaring i hundens inlärningsmetodik med vetenskaplig förankring. Beroende på problematik rekommenderas minst 3 tillfällen. Pris per tillfälle: 550kr. 5-gångerskort: 2400kr. Ring: 0702888093 el maila info@vovking.se . (Jag rekommenderas alltid att man ses fysiskt för att få en så bra bild av hunden, situationen och miljön som möjligt, för att kunna ge rätt träning och råd. Så detta alternativet rekommenderar jag endast för de som bor långt härifrån eller där en fysisk träff inte är möjlig av olika orsaker). 

Cirkelträning för hund start den, 5ggr, kl: 16.30-17.30.Vi tränar igenom hela hunden i 6 olika stationer, med nya utmaningar vecka för vecka. Träningen sker under peppande musik. En perfekt träning för att bibehålla en hållbar hund och en rolig kravlös träning tillsammans med din hund. 1h, 5ggr, pris: 1095kr.

Gympa med hund! 5ggr, Pris: 1095kr. Vi tränar tillsammans med våra hundar under peppande musik. Ett fartfyllt svettigt pass för både dig själv och din hund. Ni tränar er fysiska kapacitet samtidigt som ni stärker era band och samspelet hund/människa. Är ni ett kompisgäng som alla har hund? Vill ni göra något kul någon enstaka gång eller boka upp er för fem gånger? Tveka inte att boka mig! Jag kommer ut till er och kör järnet!

Hundrastning, 1h, 150kr vid rastning av en hund. 200kr vid rastning av 2 hundar.

Privat träning, 1,5h, 550kr/gång

Klippkort 5ggr, 1,5h, 2400kr.

Föreläsning HUND: Boka mig för en föreläsning i hundens inlärningsmetoder, beteenden, lugnande signaler, hundmöten, problemhund, resursaggressioner, rädslor m.m. Antingen kommer jag till er eller så kommer ni till mig. För intresseanmälan och mer info maila på info@vovking.se

PT för hund, 1h, 550kr

Individanpassat träningsupplägg, 4veckor, egen träning, 500kr

Individanpassat träningsupplägg GOLD, 4 veckor, inkl PT 1g/vecka, 2000kr

Bokning av platser och vidare info görs via mail: info@vovking.se eller tel: 0702-888093, eller FB, Instagram, messenger Vovking.

Hemsida: www.vovking.se

Tänk på att ha din hund försäkrad och vaccinerad när ni kommer på kurs. Löptikar kan vara välkomna i början av löpet, med byxa och med visad hänsyn från dig som ägare. Vid höglöp får tiken stanna hemma, för sin och andras skull.

Väl mött!

Maria, Vovking

Fördjupningskurser 2021

Hundmöten. Vi tränar lugn och stadga kring hundmöten. 5ggr, kl: 18.00-19.00. Pris: 1095kr.

Klickerträning för nybörjare, 5ggr, kl: 18.00-19.00. Pris: 1095kr.

Koppelträning. Tips och trix för att få en följsam hund som inte drar i kopplet. Start den .... 5ggr, kl: 18.00-19.00. Pris: 1095kr.

Barn med hund, Glädjefyllda aktiviteter tillsammans med din hund! Vi fokuserar på glädje mer än prestation och precision. Här gäller det att ha kul med djur, för att på så sätt stärka relationen mellan barnet och hunden. Passande ålder, mellan 6-11 år. 5ggr, 1h, pris: 1095kr.

Cirkelträning för hund, Vi tränar igenom hela hunden i 6 olika stationer, med nya utmaningar vecka för vecka. Träningen sker under peppande musik. En perfekt träning för att bibehålla en hållbar hund och en rolig kravlös träning tillsammans med din hund. 1h, 5ggr, pris: 1095kr.

Gympa med hund, Ett fartfyllt och svettigt pass tillsammans med hunden där både du och din hund tränar och på köpet stärker ni er relation! Vi tränar tillsammans under peppande musik! 1h, 5ggr, pris: 1095kr.

Maila mig vid intresse av någon av dessa kurser så meddelar jag när de startar.

Valpkurser, unghundskurser & vardagslydnad

Kurserna är på 5 gånger och 1,5 tim långa. Mitt träningskoncept går ut på att arbeta med positiva metoder, mitt motto är att det ska vara roligt att ha hund OCH vara hund! Jag arbetar bara med små grupper och ingen grupp är den andra lik, då jag utgår ifrån individerna på kursen och försöker forma träningen utifrån vad som efterfrågas. Självklart har jag en standardmall, men den följs sällan. :)

Kurserna bedrivs inomhus (även ute) adress: Tångvägen 30, Träslövsläge, Varberg. 

 

Privatlektioner


Vill du få ut maximalt av din och din hunds träning med full fokus på dig och din hund? Då är det detta du ska ha. Här får du en skräddarsydd träning för dig och din hund. Jag lyssnar på dina behov och önskningar och utefter dig och din hund lägger vi upp ett träningsschema som passar er bäst. Ett pass tar vanligtvis 1-1,5h och efteråt skickar jag anteckningar med övningar som vi gått igenom. Ni är välkomna med uppföljningar veckovis hur det går under er träning och om det uppstått problem eller tankar. Sedan har vi vanligtvis uppföljning efter överenskommelse men brukar ske inom 3 veckor. 


Hundcoach samt Livscoach, KBT & ACT coach

Behöver du hjälp och guidning för att din samvaro tillsammans med din hund ska bli så bra som möjligt? Eller behöver du vägledning och hjälp att hitta DIN väg i livet? Oavsett om det är för din personliga utveckling eller mot en harmonisk utveckling tillsammans med din hund, så vägleder jag dig mot dina mål i livet. Coachingen sker via fysiskt möte, telefon eller Skype.

 Pris per tillfälle, 1tim: 700kr 

Personlig tränare för hund (PT för hund)

Jag tar emot hundar för ett skräddarsytt träningsprogram. Första tillfället träffas vi för att prata igenom er målsättning och hur upplägget kommer se ut de närmaste 4 veckorna. Sedan tränar jag er hund under tiden ni är på jobbet. Jag dokumenterar och skickar korta filmer och notiser över varje träningstillfälle hur det gått osv. Innan start gör vi ett konditionstest samt mäter muskelomfånget och väger hunden, detta för att lättare kunna se framgången efter 4 veckor. 

Cirkelträningspass människa och hund, nybörjare

Styrketräna tillsammans med din hund och "ta två flugor i en smäll"! Under musik tränar vi hela vår kropp på 6 stationer. En rolig upplevelse tillsammans med din hund och ni båda går därifrån trötta och nöjda. Sund med hund helt enkelt! 5 tillfällen á 1h. Avslutas med stretching av hunden. 


 

Cirkelträning, grund 

Vi vidareutvecklar övningarna och avancerar. Förkunskap - cirkelträning nybörjare. 5 tillfällen á 1 tim långt. Avslutas med stretching av hunden.

Hundpsykolog

Se fliken längst upp till höger för mer information.

Cirkelträning grund - vattenträning

Vi gör cirkelträning fast i vatten. Ingen förkunskap. 5 tillfällen 

Cirkelträning avancerad

Vi använder oss av pilatesboll, klövjeväska och andra redskap. Förkunskap - cirkelträning nybörjare och grund. 5 tillfällen á 1,5h. Avslutas med stretching. 

Träning med hund "Gott & Blandat"

Vi testar cirkelträning med hund, löpning med hund, styrketräning med hund & vattenträning med hund. Ingen förkunskap. 5 tillfällen á 1,5 tim långt. Pris: 995kr. 

Obs: Vi träffas på olika platser varje gång beroende på vad vi tränar.

Springa med hund

Vi springer med hund och lär oss stretcha hunden. Ingen förkunskap. 5 tillfällen á 1 tim. Pris: 800kr.

För frågor, tveka inte att skicka iväg ett mail till mig: info@vovking.se