Träningshelg tillsammans med hund

Den 11-12 sept kör vi återigen en favorit i repris, nämligen en träningshelg tillsammans med hund på vackra Karlsbergs gård! Vi träffas kl: 10.00 på lördagen och fyller dagen med träning i form av löpning med hund, cirkelträning, gympa, mental träning, meditation, massage och stretching m.m. Vi avlutar helgen på söndagen kl: 12.00.

Pris per person: 3199 kr.  

Detta ingår: Fm fika, lunch, kaffe och kaka på maten, em fika & middag samt frukost, fm fika, goodiebag. Ledarledda träningspass i form av löpning med hund alt aktiv promenad, cirkelträning med hund, gympa med hund, mentalträning, massage, meditation och stretching för hund. 

Boka din plats innan den 5 augusti 2021! För bokning, maila info@vovking.se eller ring 0702888093. 

Denna helgen är för alla, från nybörjaren till den vältränade. Passar perfekt för dig som vill ta tag i din träning och som vill hitta en aktivering för både dig själv och din hund. Perfekt för dig som vill ha en hållbar sund hund med långt friskt liv - du får med dig övningar som du enkelt kan träna hemma. 

Karlsbergs gård ligger idylliskt på landet och rummen är väl försedda med egen toalett och dusch, gratis wifi samt morgonrock, handduk och tofflor, precis som ett hotellrum! 

Maten lagas från grunden av lokala råvaror av bästa kvalite. Miljön både inne och ute är ljuvlig i romantiskt lantlig stil.