Träningshelg den 19-20 sept

Träningshelg tillsammans med hund! Denna helgen är inte lika fysisk som helgen i augusti, även fast vi har löpning tillsammans med hund på agendan (denna är dock frivillig och det går lika bra att promenera). Vi startar på lördagen den 19 september kl 10.00 och avslutar på söndagen den 20 sept. vid 12.00. Under helgen kommer vi få testa cirkelträning med hund, mentalaktivering, vardagslydnad, meditation, löpning, massage och stretching. 

Vi kommer även ha en gästinstruktör vid namn Amanda Einmaa som kommer ha en lektion i spår. Amanda är utbildad hundinstruktör och har två labradorer vid namn Juno och Sasso. Med dessa tränar hon allt ifrån apportering, trix och viltspår. Hon älskar att spåra med sina hundar och Juno är svensk viltspårschampion. 

Hundpsykologi kommer vara temat under teoridelen där vi bl.a. kommer prata om hundmöten, stress, aggressioner, inlärning och mycket mera. 

Vi bor på vackra Stättareds 4H-gård där vi bokat hela den stora mangårdsbyggnaden för oss själva. Vi kommer bli servade med mat och fika under helgen. 

Amanda kommer och gästar oss denna helgen i spår
Amanda kommer och gästar oss denna helgen i spår
Här skall vi husera under helgen
Här skall vi husera under helgen

Pris eget boende: 3199kr

Pris delat boende: 2614 kr

Detta ingår: Olika aktiveringskurser under lördagen och söndagen samt teori i hundpsykologi, fm fika lördag och söndag, lunch på lördag, em fika på lördag samt middag på kvällen, frukost på söndag, samt goodiebag.

Early Bird erbjudande! Boka innan första juni och få chans att vinna en privatlektion (värde: 550kr). 

Nedan bilder från magiskt vackra Stättared.