Träningshelg den 3-4 okt

Tänk att kunna slå ihop det bästa av två världar, nämligen träning och hundar. Nu är det gjort! Välkommen till en helg fylld till bredden med träning tillsammans med hund. Vi springer med hund, cirkelträning tillsammans med hund, gympa tillsammans med hund, meditation, stretching, massage och även lite hjärngympa för våra vovvar i form av att testa på blodspår! Lite vardagslydnad och hundpsykologi ska vi också försöka hinna med under dessa två fantastiska dagar i september. Även chans att prova på Doga genom en onlinekurs som drivs av Therese på Dogsouls. 
Helgen är för dig som är nybörjare både vad gäller träning och hundträning, men även för dig som är erfaren. Vi utgår efter våra egna förutsättningar och jag anpassar mig så att alla kommer klara det. Grundfilosofin är att vi ska ha roligt!
Vi bor på vackra Stättared med naturen inpå knuten och vi har bokat hela mandomsbyggnaden för oss själva.
Pris eget boende: 3199kr
Pris delat boende: 2614kr
Skynda att boka! För anmälan maila info@vovking.se
alt ring 0702-888093
Väl Mött
Maria, Vovking

Vi kommer även ha en gästinstruktör vid namn Amanda Einmaa som kommer ha en lektion i spår. Amanda är utbildad hundinstruktör och har två labradorer vid namn Juno och Sasso. Med dessa tränar hon allt ifrån apportering, trix och viltspår. Hon älskar att spåra med sina hundar och Juno är svensk viltspårschampion. 

Hundpsykologi kommer vara temat under teoridelen där vi bl.a. kommer prata om hundmöten, stress, aggressioner, inlärning och mycket mera. 

Vi bor på vackra Stättareds 4H-gård där vi bokat hela den stora mangårdsbyggnaden för oss själva. Vi kommer bli servade med mat och fika under helgen. 

Amanda kommer och gästar oss denna helgen i spår
Amanda kommer och gästar oss denna helgen i spår
Här skall vi husera under helgen
Här skall vi husera under helgen

Pris eget boende: 3199kr

Pris delat boende: 2614 kr

Detta ingår: Olika aktiveringskurser under lördagen och söndagen samt teori i hundpsykologi, fm fika lördag och söndag, lunch på lördag, em fika på lördag samt middag på kvällen, frukost på söndag, samt goodiebag.

Nedan bilder från magiskt vackra Stättared.