4/11-19

Platsen för träningshelgen är Karlberg gård i natursköna Tvååker! Välkommen med din anmälan! :)


Ny träningshelg till våren 2020! 

I skrivandets stund håller planerna på för fullt med att arrangera en ny träningshelg till våren på en magiskt vacker plats! Vi kommer denna gång fokusera på hundträning dvs vardagslydnad, koppelträning, hundmöten, klickerträning, skvallerträning, mentalträning mm. Men även fysisk träning för hund genom cirkelträning. Men bli inte ledsna, vi människor kommer inte riktigt helt undan träningen ;), det blir nämligen lite löpning med hund (individanpassat såklart) samt härliga promenader i underbara bokskogar. 

Maila gärna ert intresse så får ni nyhetsbrev skickat till er över hur planeringen fortskrider. 

Planerat event i april/maj 

Träningshelg tillsammans med hund!

På Isaberg, Hestra den 21-22 sept 2019

Fysisk hälsa för dig och din hund!

Nu har du chansen att vara med på en unik helg där vi blandar två av de bästa världar, nämligen träning och hundar! Detta är inget som du tidigare upplevt och ingen lydnadsträning för hund eller liknande. Här tränar vi tillsammans på lika nivå med att bygga och stärka våra muskler.

Boende i mysiga små hus vid slående natur!

På Isaberg bor du i mysiga stugor mitt i naturen. Husen har två sovrum med dörr emellan och ett allrum och kök i mitten. Så möjlighet att dela boende med någon annan deltagare finns. Stugan har också kök med tillbehör samt dusch och toalett. TV och fritt WiFi finns också.

All inclusive - "En smak av Småland"

Under träningshelgen erbjuds på lördagen en härlig lunch samt middag på kvällen lagad med lokala råvaror av bästa kvalitet. På söndagsmorgon bjuds det på stor frukostbuffe.

Restaurangen ligger naturskönt med en magnefik utsikt över Isaberg.

Program:

Ett fullspäckat program med träning både enskilt och med hund, men främst med hund. Vi joggar med hund, kör cirkelträning tillsammans med hund samt även ett träningspass för bara oss människor. Föreläsningar om träning i stort och smått, både riktat till människor, men även vikten av allsidig träning för hundar. Det finns även tid för egen avkoppling/promenader i naturskön miljö. 

Vilka är vi?

Carolin Helt, Int. Lic. PT. Från Jönköping, driver e3 Träning & Hälsa gym och kursverksamhet. Föreläsare och skribent, driver PT På Riktigt Podden & bloggen.

Maria Johansson, PT. för hund, cirkeltränings- & hundinstruktör, läser till hundpsykolog. Driver företaget Vovking Sweden. 

Träningshelg Pris: 2 199 kr

Tillägg boende i stuga (alternativt eget boende):

Delat boende i stuga 750 kr per person

Egen stuga 1500 kr

Anmälan:

Ring eller maila din anmälan till info@vovking.se

eller tel: 0702-88 80 93

Vi vill ha din anmälan senast den 5:e augusti.

Early Bird-pris:

Anmäler du dig innan den 6:e maj får du 300 kr i rabatt!

Anmälan är bindande. 

Hitta hit:

Isaberg Höganloft

Isabergs Fritidsby,

330 27 Hestra

Kontakt:

Tel: 0702-88 80 93

mail: info@vovking.se

www.vovking.se