Ny träningshelg den 29-30 augusti 2020!

Då intresset för fysisk aktivitet tillsammans med hund ökar så utökar vi med ännu en helg i hälsans tecken.

Karlsbergs gård ligger vackert beläget på landet inbäddad i lummig skog och naturskön lugn miljö, långt ifrån samhällets stress. Här kan man slappna av och ladda batterierna för att sedan komma pigg och utvilad tillbaka till verkligheten.

Denna helgen andas friskvård, hälsa och välmående både för dig, men även för din fyrfotavän. Vi slår två flugor i en smäll och laddar en helg med träning, friskvård och hälsa både för dig och din hund!

Några smakprov av helgens innehåll är: cirkelträning tillsammans med hund, gympa med hund, löpning med hund, meditation med hund, massage och stretching plus vår gäst Henna Ekola från Weightpull Göteborg som lär ut och låter oss prova Dragweight med våra hundar! 

Nytt för denna gången - Testa Dragweight!

Gästinstruktör Henna Ekola: Hundinstruktör samt Hundpsykolog (under utbildning). Träningsansvarig i Weightpull Göteborg. Arbetar på Hundens Hus i Göteborg. Har ett brinnande intresse för hundar och har i dagsläget en egen hund vid namn Balder, som är en blandras Cane Corso/Rottweiler, född 2013. 

Henna & Balder
Henna & Balder

Maten lagas från grunden och vi blir väl servade med både fikapauser samt lokalproducerad mat av bästa kvalitet. 

Rummen är prydligt inredda i gammaldags lantlig stil men har alla moderna bekvämligheter så som egen dusch och badrum, wifi, badrock och tofflor m.m. 

Vem kan delta? 

Denna helg är till för alla, men jag riktar mig främst till dig som vill ta tag i din träning och som kanske inte riktigt hittat din gren. Kanske är träning tillsammans med hund det som passar dig bäst och gör träning rolig?! Denna helg är även för dig som gillar att röra på dig och hitta på roliga saker tillsammans med din hund. Då är detta en annorlunda och trevlig aktivitet att hänga med på! 

Jag anpassar mig till alla nivåer, så även du som har grundfysik lovar jag ska få dig en utmaning du också. ;)

Start lördagen den 29 aug kl: 10.00 och avslutas den 30 aug kl 12.00.

Vem är jag?


Jag heter Maria Johansson och är hundinstruktör, PT för hund, cirkelträningsinstruktör för hund, livscoach och studerar till hundpsykolog. Jag älskar att röra på mig och tränar främst triathlon och styrketräning. Jag har tränat hela mitt liv på hobbybasis och jag vet vad de goda effekterna blir av regelbunden träning, eller rättare sagt - Rörelse varje dag!

Hunden som träningskompis är en fantastisk tillgång, hen gör så att man måste komma ut och hen är alltid pigg på att få komma ut och hitta på roliga saker tillsammans med dig. Din relation till din hund stärks när ni gör saker ihop - du får en mer följsam hund på köpet! Win win helt enkelt. :)

Mitt motto är: "Det ska vara roligt att ha hund och att vara hund"

Pris:

Eget boende i stuga: 3199kr

Delat boende i stuga: 2614kr

Detta ingår i priset: Frukost, lunch och middag. Fm fika på lördag och söndag, kaffe och kaka på maten, em fika, teori, hundträning, fysträning, stretching, massage och logi för dig och din hund.

Anmälan är bindande.

Hitta hit:

Vägbeskrivning: E6 norr ifrån

Efter Varberg. Tag av mot Tvååker och kör in till Tvååker, kör mot Sibbarp i rondellen. Efter 5km sväng höger mot Björnås, efter 1 km sväng vänster mot Guttared. Efter 1 km sväng höger mot Rum och Frukost och du ser ett grönt hus.

E6 söder ifrån

I Falkenberg.

Tag 154 mot Ullared, efter ca 1,2mil sväng vänster mot Tvååekr, efter ca 1 km sväng vänster mot Tvååker. Följ vägen ca 6 km tills du ser Rum och Frukost Karlsberg (OBS det ska stå Karlsberg på skylten) efter 2 km ser du ytterligare Rum och Frukost och där svänger du vänster mot ett grönt hus och du är framme.

Adress: Karlsberg 22, 432 77 Tvååker

Anmälan:

Mail: info@vovking.se

Tel: 0702-88 80 93

Väl mött!