Tyst Retreat tillsammans med hund

 Världen är skakig just nu och mycket rädsla och oro sprids bland våra medmänniskor. Mediabrus blockerar våra positiva, stärkande, healande tankar och byts ut mot rädsla och ångest.
Med den här tvådagars retreaten vill jag få dig att hitta dig själv igen, dina drömmar och dina mål. Läka inifrån och ut och detoxa dig själv från sociala medier och annat som blockerar dig från att leva i nuet och bli ett med dig själv.
Självklart tar vi med oss våra hundar för hundar har en läkande kraft i vårt välbefinnande. De gör underverk och genom beröring och massage med våra hundar ökar vår känsla av välbehag och ro.
I tystnad och utan yttre brus blir vi mer närvarande och på så sätt lättare att förstå och kommunicera med våra hundar.
Genom tystnad pratar du med din hund (och alla oss på retreatet). Du kommer bli förvånad hur mkt som sägs i tystnaden. 🌱


Plats och tid: 30-31 okt 2021 Samling kl: 10.00 på lördagen och avslutning kl 12.00 söndag.

Datum: lördag till söndag 30-31 okt 2021


Program: 

Vi startar kl: 10.00 med presentation och vi går igenom programmet för helgen. Därefter går vi en och en tillsammans med våra hundar en snitslad bana i skogen som kommer innehålla självcoachande frågor som du skall svara och skriva ner på ett papper (allt är personligt och kommer inte delas med någon). Efter promenaden tar vi med vårat papper och träffas på en eldceremoni och går då in i en gemensam tystnad.

Dagen kommer vara självständig med några uppgifter från mig samt några gruppaktiviteter. Schema med tider får man när vi träffas. Alla aktiviteter är frivilliga.

På kvällen gör vi en månceremoni tillsammans och därefter en tyst meditation.

Söndagmorgon startas med en enskild morgonpromenad med särskild uppgift och därefter en gemensam tyst meditation för att öppna upp oss och välkomna en ny dag.

Vi kommer även få en guidad massage med våra hundar.

Detta ingår:  Självcoachande uppgifter, mån- och eldceremoni, vandring med hund, massage med hund, meditation. 

Förmiddagsfika, lunch, em fika samt middag och frukost samt goodiebag.

Pris: 3199kr/pers.

För anmälan och vidare frågor tveka inte utan sänd ett mail till

info@vovking.se eller ring: 0702888093


Är du intresserad av detta upplägg, eller en träningshelg, men önskar få den närmre er? Hör av er till oss och tipsa gärna om en anläggning i ert närområde, så tar vi gärna med oss konceptet till er! Vill ni boka med endast kompisgänget? -Absolut, minst antal 6 personer. 


Ljus & Kärlek

Många har mailat mig med frågor om Tyst retreat tillsammans med hund och här nedan kommer lite extra info. Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor. :)

Anmälan är inte bindande förrän betalningen är gjord och den behöver jag få in 5 veckor innan eventet (det är då jag själv måste betala för hyran av huset m.m.). 

Du bor enskilt i stuga/rum alternativt tillammans med en vän, du väljer. Rummen är vackra nyrenoverade med en romantisk känsla. De har alla bekvämligheter och självklart egen toalett på rummen. 

Karlsbergs gård ligger vackert beläget mitt i naturen och maten som serveras är ekologisk och närproducerad.

Det krävs absolut inga förkunskaper, detta är verkligen till för er som är nyfikna, men som kanske aldrig varit på något sådant här förut. Vi kör tyst retreat och går in i tystnad under en ceremoni. Alla aktiviteter är frivilliga och vill man utforska detta på egen hand utan att delta i gruppaktiviteterna så är det okej. Inget skall kännas jobbigt, utan man gör det man vill.
Detta skall vara en helg fylld med lugn, en chans att hitta sig själv, "jorda sig" från omvärlden och hitta ny kraft.

Din hund behöver inte vara tyst. ;-)

Hoppas ni vill haka på detta och att vi ses!