Tyst Retreat tillsammans med hund

 Världen är skakig just nu och mycket rädsla och oro sprids bland våra medmänniskor. Mediabrus blockerar våra positiva, stärkande, healande tankar och byts ut mot rädsla och ångest.
Med den här tredagars retreaten vill jag få dig att hitta dig själv igen, dina drömmar och dina mål. Läka inifrån och ut och detoxa dig själv från sociala medier och annat som blockerar dig från att leva i nuet och bli ett med dig själv.
Självklart tar vi med oss våra hundar för hundar har en läkande kraft i vårt välbefinnande. De gör underverk och genom beröring och massage med våra hundar ökar vår känsla av välbehag och ro.
I tystnad och utan yttre brus blir vi mer närvarande och på så sätt lättare att förstå och kommunicera med våra hundar.
Genom tystnad pratar du med din hund (och alla oss på retreatet). Du kommer bli förvånad hur mkt som sägs i tystnaden. 🌱


Plats och tid: Vi kommer ha hela den stora mangårdsbyggnaden på vackra Stättareds 4H-gård. 

Datum: fredag till söndag (Datum kommer)

Gäst: Healer och djurkommunikatör Maya Jalmarsson! Under lördagen har du chans att få healing på både dig själv och din hund samt djurkommunikation. Efter denna pandemi vi går igenom just nu, så tycker jag att det skulle vara på sin plats att få healing och ny styrka och energi! Namaste.


Program: 

Då vi vill att ni skall vara i nuet så mycket som möjligt denna helg så kommer programmet vara lite "hemligt" och man får reda på vad som skall hända på förmiddagen på en lapp i foajén, samt under lunchen vad som skall hända under eftermiddagen. Men det är inga avancerade komplicerade saker, utan alla kan vara med och vill man inte delta i en aktivitet så behöver man inte, allt är frivilligt. 

Men helgen kommer bestå av meditation med och utan hund, massage tillsammans med hund, följsamhetsträning med klicker i tystnad, vandra med hund, livscoachande uppgifter, vandra med hund. 

Under helgen skall telefoner vara avstängda, men nummer till nära anhöriga och nummer till oss delar vi, så att man slipper vara orolig att något hänt därhemma. Man kommer alltid att kunna bli nådd. Jag rekommenderar att man lämnar in telefonen till oss, men inget krav. För att komma närmare dig själv och din hund är total avskärmning av sociala medier en stor fördel. 

Det kommer finnas möjlighet att hyra kanoter och fiskekort under dagarna.

Detta ingår: Em fika, samt middag på fredagkväll, frukost, lunch och middag på lördag och frukost på söndagen. Det kommer finnas fruktfat, kakor samt kaffe och thé under dagen. Självcoachande uppgifter, vandring med hund, följsamhetsträning med klicker under tystnad, massage med hund, meditation. 

Pris: 3199kr/pers.

För anmälan och vidare frågor tveka inte utan sänd ett mail till

info@vovking.se eller ring: 0702888093


Är du intresserad av detta upplägg, eller en träningshelg, men önskar få den närmre er? Hör av er till oss och tipsa gärna om en anläggning i ert närområde, så tar vi gärna med oss konceptet till er! Vill ni boka med endast kompisgänget? -Absolut, minst antal 6 personer. 


Ljus & Kärlek

Många har mailat mig med frågor om Tyst retreat tillsammans med hund och här nedan kommer lite extra info. Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor. :)

Anmälan är inte bindande förrän betalningen är gjord och den behöver jag få in 5 veckor innan eventet (det är då jag själv måste betala för hyran av huset m.m.). 

Vi bor i en stor mangårdsbyggnad som ligger på en vacker plats ute på landet vid en underbar sjö och vacker bokskog. 
Huset är fördelat på 5 rum. Meddela om du kan dela rum eller om du vill bo själv vid bokningen.
Vi har ett gemensamt kök där jag har personal som lagar vår mat (vegetariskt) och gemensamma toaletter/dusch.
Det krävs absolut inga förkunskaper, detta är verkligen till för er som är nyfikna, men som kanske aldrig varit på något sådant här förut. Vi kör tyst retreat och går in i tystnad under en ceremoni efter middagen på fredagen. Alla aktiviteter är frivilliga och vill man utforska detta på egen hand utan att delta i gruppaktiviteterna så är det okej. Inget skall kännas jobbigt, utan man gör det man vill.
Detta skall vara en helg fylld med lugn, en chans att hitta sig själv, "jorda sig" från omvärlden och hitta ny kraft.

Din hund behöver inte vara tyst. ;-)

Hoppas ni vill haka på detta och att vi ses!