Nedan kan ni njuta av vackra bilder från Stättared där vi skall tillbringa vår tysta retreat.

Tyst Retreat tillsammans med hund

 Världen är skakig just nu och mycket rädsla och oro sprids bland våra medmänniskor. Mediabrus blockerar våra positiva, stärkande, healande tankar och byts ut mot rädsla och ångest.
Med den här tredagars retreaten vill jag få dig att hitta dig själv igen, dina drömmar och dina mål. Läka inifrån och ut och detoxa dig själv från sociala medier och annat som blockerar dig från att leva i nuet och bli ett med dig själv.
Självklart tar vi med oss våra hundar för hundar har en läkande kraft i vårt välbefinnande. De gör underverk och genom beröring och massage med våra hundar ökar vår känsla av välbehag och ro.
I tystnad och utan yttre brus blir vi mer närvarande och på så sätt lättare att förstå och kommunicera med våra hundar.
Genom tystnad pratar du med din hund (och alla oss på retreatet). Du kommer bli förvånad hur mkt som sägs i tystnaden. 🌱


Plats och tid: Vi kommer ha hela den stora mangårdsbyggnaden på vackra Stättareds 4H-gård. 

Datum: fredag till söndag den 6/11-8/11, 2020.

Gäst: Healer och djurkommunikatör Maya Jalmarsson! Under lördagen har du chans att få healing på både dig själv och din hund samt djurkommunikation. Efter denna pandemi vi går igenom just nu, så tycker jag att det skulle vara på sin plats att få healing och ny styrka och energi! Namaste.


Program: 

Då vi vill att ni skall vara i nuet så mycket som möjligt denna helg så kommer programmet vara lite "hemligt" och man får reda på vad som skall hända på förmiddagen på en lapp i foajén, samt under lunchen vad som skall hända under eftermiddagen. Men det är inga avancerade komplicerade saker, utan alla kan vara med och vill man inte delta i en aktivitet så behöver man inte, allt är frivilligt.

Men helgen kommer bestå av yoga, meditation med och utan hund, massage tillsammans med hund, följsamhetsträning med klicker i tystnad, vandra med hund, livscoachande uppgifter, aktiva promenader med hund/mental träning med hund m.m. 

Under helgen skall telefoner vara avstängda, men nummer till nära anhöriga och nummer till oss delar vi, så att man slipper vara orolig att något hänt därhemma. Man kommer alltid att kunna bli nådd. Jag rekommenderar att man lämnar in telefonen till oss, men inget krav. För att komma närmare dig själv och din hund är total avskärmning av sociala medier en stor fördel. 

Denna tysta retreat är en "light version" så under kvällsmaten "får" vi prata med varandra (om vi vill, allt är frivilligt) och ta del av varandras upplevelser under dagen. 

Det kommer finnas möjlighet att hyra kanoter och fiskekort under dagarna.

Detta ingår: Em fika, samt middag på fredagkväll, frukost, lunch och middag på lördag och frukost på söndagen. Självcoachande uppgifter, vandring med hund, följsamhetsträning med hund under tystnad, massage med hund, yoga, meditation. 

Pris: 2999kr/pers.

För anmälan och vidare frågor tveka inte utan sänd ett mail till

info@vovking.se eller ring: 0702888093


Är du intresserad av detta upplägg, eller en träningshelg, men önskar få den närmre er? Hör av er till oss och tipsa gärna om en anläggning i ert närområde, så tar vi gärna med oss konceptet till er! Vill ni boka med endast kompisgänget? -Absolut, minst antal 6 personer. 


Ljus & Kärlek

Många har mailat mig med frågor om Tyst retreat tillsammans med hund och här nedan kommer lite extra info. Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor. :)

Anmälan är inte bindande förrän betalningen är gjord och den behöver jag få in 5 veckor innan eventet (det är då jag själv måste betala för hyran av huset m.m.). Men de som betalar innan första juni är med i utlottningen av en privatträning (värde 550kr).

Vi bor i en stor mangårdsbyggnad som ligger på en vacker plats ute på landet vid en underbar sjö och vacker bokskog. 
Rummen är fördelade på ett rum med 6 bäddar, två med 4 bäddar, ett med tre och ett med 2 bäddar. Vill man bo själv så får man det till en liten extra peng. Men vi kommer inte bli 21st personer, så det kommer finnas utrymme.
Vi har ett gemensamt kök där jag har personal som lagar vår mat (vegetariskt) och gemensamma toaletter/dusch.
Det krävs absolut inga förkunskaper, detta är verkligen till för er som är nyfikna, men som kanske aldrig varit på något sådant här förut. Vi kör tyst retreat "light" då vi tillåts prata under kvällsmiddagen. Kan vara härligt att få dela sina tankar och upplevelser man haft under en hel dag i tystnad och när vi gjord våra självhjälps uppgifter (livscoachande skrivuppgifter). Men som sagt, allt är frivilligt, vill man fortsätta att vara tyst så respekteras detta. Alla aktiviteter är också frivilliga och vill man utforska detta på egen hand utan att delta i gruppaktiviteterna så är det okej. Inget skall kännas jobbigt, utan man gör det man vill.
Detta skall vara en helg fylld med lugn, en chans att hitta sig själv, "jorda sig" från omvärlden och hitta ny kraft.

Hoppas ni vill haka på detta och att vi ses!

Ny träningshelg till sensommaren/hösten!

Nu är planerna i full gång med att boka in en ny träningshelg. Det har varit så stort intresse för träningshelgen som kommer nu i vår vilket är superkul och därför vill jag boka in en ny helg till sensommaren/hösten. Datumet är inte satt än, men troligtvis blir det på vackra Karlsberg gård i Tvååker igen, vilket är fantastiskt kul för det är en så vacker plats och ljuvlig atmosfär!

Du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att maila mig på info@vovking.se (detta är ej en bindande anmälan), på så sätt får du förhandsinformation innan platserna släpp och du kan vara säker på att du får en plats.

NU KÖR VI! 

Träningshelg på Karlsberg Gård i Tvååker!

FULLBOKAD!
Den 18-19 april styr vi kosan mot vackra Karlsberg gård i Tvååker för ett helspäckat program från morgon till kväll!
Vi kommer varva vardagslydnad tillsammans med fysiska aktiviteter såsom löpning med hund, cirkelträning med hund och gympa med hund. 

Det bjuds på lokalproducerad hemlagad husmanskost av duktiga Anneli och god fika mellan varven. 

Vi kommer även få lyssna på en spännande gästföreläsare, Cecilia Magnusson, som kommer prata om "Tankens kraft" - vikten av mental träning.

Hoppas du vill hänga på! Endast en stuga är kvar att boka.

Träna tillsammans med oss och kom in i gemenskapen!

Dags att boka träningsresan till hösten!


den 21-22 sept är det dags för vår träningshelg tillsammans med hund! Det är jag Maria, hundinstruktör, cirkelträningsinstruktör- och PT för hund och Carolin Helt "känd från TV" ;) skribent, bloggare, poddare och lic. PT (för människa ;;) som håller i eventet! 
Det kommer bli en härlig träningshelg där vi tränar både oss människor men även våra hundar. Rörelse är ju bra för oss allihop och genom styrketräning för både oss och hunden stärker och bygger vi upp våra kroppar så att de ska hålla längre. 
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna, vältränade som nybörjare. Vi anpassar våra träningsprogram utefter er nivå. Även alla hundar är välkomna, unga som gamla, stora som små (vi kör dock ingen rehabilitering utan enbart friskvård, så friska hundar). 


Mer info om eventet, se länken ovan "Träningshelg 21-22 sept" eller maila mig på info@vovking.se alt slå mig en signal på 0702-888093 så berättar jag mer om eventet. 


Träningshelg tillsammans med hund!

På Isaberg, Hestra den 21-22 sept 2019

Fysisk hälsa för dig och din hund!

Nu har du chansen att vara med på en unik helg där vi blandar två av de bästa världar, nämligen träning och hundar! Detta är inget som du tidigare upplevt och ingen lydnadsträning för hund eller liknande. Här tränar vi tillsammans på lika nivå med att bygga och stärka våra muskler.

Boende i mysiga små hus vid slående natur!

På Isaberg bor du i mysiga stugor mitt i naturen. Husen har två sovrum med dörr emellan och ett allrum och kök i mitten. Så möjlighet att dela boende med någon annan deltagare finns. Stugan har också kök med tillbehör samt dusch och toalett. TV och fritt WiFi finns också.

All inclusive - "En smak av Småland"

Under träningshelgen erbjuds på lördagen en härlig lunch samt middag på kvällen lagad med lokala råvaror av bästa kvalitet. På söndagsmorgon bjuds det på stor frukostbuffe.

Restaurangen ligger naturskönt med en magnefik utsikt över Isaberg.

Program:

Ett fullspäckat program med träning både enskilt och med hund, men främst med hund. Vi joggar med hund, kör cirkelträning tillsammans med hund samt även ett träningspass för bara oss människor. Föreläsningar om träning i stort och smått, både riktat till människor, men även vikten av allsidig träning för hundar. Det finns även tid för egen avkoppling/promenader i naturskön miljö. 

Vilka är vi?

Carolin Helt, Int. Lic. PT. Från Jönköping, driver e3 Träning & Hälsa gym och kursverksamhet. Föreläsare och skribent, driver PT På Riktigt Podden & bloggen.

Maria Johansson, PT. för hund, cirkeltränings- & hundinstruktör, läser till hundpsykolog. Driver företaget Vovking Sweden. 

Träningshelg Pris: 2 199 kr

Tillägg boende i stuga (alternativt eget boende):

Delat boende i stuga 750 kr per person

Egen stuga 1500 kr

Anmälan:

Ring eller maila din anmälan till info@vovking.se

eller tel: 0702-88 80 93

Vi vill ha din anmälan senast den 5:e augusti.

Early Bird-pris:

Anmäler du dig innan den 6:e maj får du 300 kr i rabatt!

Anmälan är bindande. 

Hitta hit:

Isaberg Höganloft

Isabergs Fritidsby,

330 27 Hestra

Kontakt:

Tel: 0702-88 80 93

mail: info@vovking.se

www.vovking.se