Ny träningshelg till sensommaren/hösten!

Nu är planerna i full gång med att boka in en ny träningshelg. Det har varit så stort intresse för träningshelgen som kommer nu i vår vilket är superkul och därför vill jag boka in en ny helg till sensommaren/hösten. Datumet är inte satt än, men troligtvis blir det på vackra Karlsberg gård i Tvååker igen, vilket är fantastiskt kul för det är en så vacker plats och ljuvlig atmosfär!

Du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att maila mig på info@vovking.se (detta är ej en bindande anmälan), på så sätt får du förhandsinformation innan platserna släpp och du kan vara säker på att du får en plats.

NU KÖR VI! 

Träningshelg på Karlsberg Gård i Tvååker!

FULLBOKAD!
Den 18-19 april styr vi kosan mot vackra Karlsberg gård i Tvååker för ett helspäckat program från morgon till kväll!
Vi kommer varva vardagslydnad tillsammans med fysiska aktiviteter såsom löpning med hund, cirkelträning med hund och gympa med hund. 

Det bjuds på lokalproducerad hemlagad husmanskost av duktiga Anneli och god fika mellan varven. 

Vi kommer även få lyssna på en spännande gästföreläsare, Cecilia Magnusson, som kommer prata om "Tankens kraft" - vikten av mental träning.

Hoppas du vill hänga på! Endast en stuga är kvar att boka.

Träna tillsammans med oss och kom in i gemenskapen!

Dags att boka träningsresan till hösten!


den 21-22 sept är det dags för vår träningshelg tillsammans med hund! Det är jag Maria, hundinstruktör, cirkelträningsinstruktör- och PT för hund och Carolin Helt "känd från TV" ;) skribent, bloggare, poddare och lic. PT (för människa ;;) som håller i eventet! 
Det kommer bli en härlig träningshelg där vi tränar både oss människor men även våra hundar. Rörelse är ju bra för oss allihop och genom styrketräning för både oss och hunden stärker och bygger vi upp våra kroppar så att de ska hålla längre. 
Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna, vältränade som nybörjare. Vi anpassar våra träningsprogram utefter er nivå. Även alla hundar är välkomna, unga som gamla, stora som små (vi kör dock ingen rehabilitering utan enbart friskvård, så friska hundar). 


Mer info om eventet, se länken ovan "Träningshelg 21-22 sept" eller maila mig på info@vovking.se alt slå mig en signal på 0702-888093 så berättar jag mer om eventet. 


Nya kurser startar v 36 och är öppna för anmälan!

Se fliken kalender så kommer de upp de nya kurserna som man kan anmäla sig till redan idag! Maila eller ring in din anmälan på info@vovking.se alternativt 0702-888093. 


Väl mött!


Träningshelg tillsammans med hund!

På Isaberg, Hestra den 21-22 sept 2019

Fysisk hälsa för dig och din hund!

Nu har du chansen att vara med på en unik helg där vi blandar två av de bästa världar, nämligen träning och hundar! Detta är inget som du tidigare upplevt och ingen lydnadsträning för hund eller liknande. Här tränar vi tillsammans på lika nivå med att bygga och stärka våra muskler.

Boende i mysiga små hus vid slående natur!

På Isaberg bor du i mysiga stugor mitt i naturen. Husen har två sovrum med dörr emellan och ett allrum och kök i mitten. Så möjlighet att dela boende med någon annan deltagare finns. Stugan har också kök med tillbehör samt dusch och toalett. TV och fritt WiFi finns också.

All inclusive - "En smak av Småland"

Under träningshelgen erbjuds på lördagen en härlig lunch samt middag på kvällen lagad med lokala råvaror av bästa kvalitet. På söndagsmorgon bjuds det på stor frukostbuffe.

Restaurangen ligger naturskönt med en magnefik utsikt över Isaberg.

Program:

Ett fullspäckat program med träning både enskilt och med hund, men främst med hund. Vi joggar med hund, kör cirkelträning tillsammans med hund samt även ett träningspass för bara oss människor. Föreläsningar om träning i stort och smått, både riktat till människor, men även vikten av allsidig träning för hundar. Det finns även tid för egen avkoppling/promenader i naturskön miljö. 

Vilka är vi?

Carolin Helt, Int. Lic. PT. Från Jönköping, driver e3 Träning & Hälsa gym och kursverksamhet. Föreläsare och skribent, driver PT På Riktigt Podden & bloggen.

Maria Johansson, PT. för hund, cirkeltränings- & hundinstruktör, läser till hundpsykolog. Driver företaget Vovking Sweden. 

Träningshelg Pris: 2 199 kr

Tillägg boende i stuga (alternativt eget boende):

Delat boende i stuga 750 kr per person

Egen stuga 1500 kr

Anmälan:

Ring eller maila din anmälan till info@vovking.se

eller tel: 0702-88 80 93

Vi vill ha din anmälan senast den 5:e augusti.

Early Bird-pris:

Anmäler du dig innan den 6:e maj får du 300 kr i rabatt!

Anmälan är bindande. 

Hitta hit:

Isaberg Höganloft

Isabergs Fritidsby,

330 27 Hestra

Kontakt:

Tel: 0702-88 80 93

mail: info@vovking.se

www.vovking.se