13: juni 2019

Nu är valpkurserna, unghundskurserna och vardagslydnadskurserna i full gång. Nya kurser i nämnda genre startar upp igen v 36 och platserna är öppna för att bokas! Maila eller ring mig så bokar vi in er och er hund. Tel: 0702-888093 eller info@vovking.se alt ta kontakt med mig via vår Facebooksida -Vovking. 

6:e maj 2019

Idag är det sista dagen för att ta del av Early-Bird priset på träningshelgen i Hestra i september! Skynda maila info@vovking.se och anmäl dig och din kompis och era hundar! Vad passar inte bättre än efter lata dagar i solen, kicka igång hösten med en härlig träningshelg tillsammans med jycken! Skäm bort både dig och hunden med vistelse i vacker natur, härligt lagad mat från lokala råvaror och träning och föreläsningar allt i hälsans tecken. Alla är välkomna! Alla kan, för ingen är för otränad eller för liten/för stor för detta event.

Hoppas vi ses till hösten!

Nu är härliga våren här och vi börjar dra igång cirkelträningspassen tillsammans med hund. Den 2/5 kl 18.00 drar vi igång på gräsplanen nedanför Sandåkergatan i Träslöv. Vi kör varje torsdag!

Anmäl dig på info@vovking.se

Alla är välkomna! 

Blogg

I slutet av april/början på maj, så fort det blir torrt i marken börjar jag att ha mina "prova-på"- pass med cirkelträning för dig och din hund! Är du intresserad av att veta mer och få nyhetsbrev när det börjar bli aktuellt? Maila mig på info@vovking.se så skickar jag ut kallelse när det börjar bli dags. Pris för...