Ny träningshelg våren 2020!

6/9-19

I skrivandets stund håller planerna på för fullt med att arrangera en ny träningshelg till våren på en magiskt vacker plats! Vi kommer denna gång fokusera på hundträning dvs vardagslydnad, koppelträning, hundmöten, klickerträning, skvallerträning, mentalträning mm. Men även fysisk träning för hund genom cirkelträning. Men bli inte ledsna, vi människor kommer inte riktigt helt undan träningen ;), det blir nämligen lite löpning med hund (individanpassat såklart) samt härliga promenader i underbara bokskogar.
Maila gärna ert intresse så får ni nyhetsbrev skickat till er över hur planeringen fortskrider.
Planerat event i april/maj 

13: juni 2019

Nu är valpkurserna, unghundskurserna och vardagslydnadskurserna i full gång. Nya kurser i nämnda genre startar upp igen v 36 och platserna är öppna för att bokas! Maila eller ring mig så bokar vi in er och er hund. Tel: 0702-888093 eller info@vovking.se alt ta kontakt med mig via vår Facebooksida -Vovking. 

6:e maj 2019

Idag är det sista dagen för att ta del av Early-Bird priset på träningshelgen i Hestra i september! Skynda maila info@vovking.se och anmäl dig och din kompis och era hundar! Vad passar inte bättre än efter lata dagar i solen, kicka igång hösten med en härlig träningshelg tillsammans med jycken! Skäm bort både dig och hunden med vistelse i vacker natur, härligt lagad mat från lokala råvaror och träning och föreläsningar allt i hälsans tecken. Alla är välkomna! Alla kan, för ingen är för otränad eller för liten/för stor för detta event.

Hoppas vi ses till hösten!

Nu är härliga våren här och vi börjar dra igång cirkelträningspassen tillsammans med hund. Den 2/5 kl 18.00 drar vi igång på gräsplanen nedanför Sandåkergatan i Träslöv. Vi kör varje torsdag!

Anmäl dig på info@vovking.se

Alla är välkomna! 

Blogg

I slutet av april/början på maj, så fort det blir torrt i marken börjar jag att ha mina "prova-på"- pass med cirkelträning för dig och din hund! Är du intresserad av att veta mer och få nyhetsbrev när det börjar bli aktuellt? Maila mig på info@vovking.se så skickar jag ut kallelse när det börjar bli dags. Pris för...